Laddar…
Tillbaka

Thera Cane

Ordinarie pris 653,35 kr 459,86 kr 367,89 kr
  • FysioSupplies rankas 8.4 / 10
  • 14 dagars ångerrätt
  • Välj mellan mer än 15.000 produkter
30% Rabatt

Thera Cane

Thera Cane massageapparat är en egenmassageapparat som används för att applicera tryck på ömma muskler. Den unika designen av denna massageapparat låter dig utföra djuptrycksmassage på de svåråtkomliga områdena på kroppen på egen hand, utan att behöva ta hjälp av någon. S-Trigger massagen kan användas när du står, sitter eller ligger och låter dig komma åt rätt muskel från alla möjliga vinklar. Detta grundliga tillvägagångssätt ökar sannolikheten för att nå rätt penetrationsvinkel för att lindra triggerpunkten.

Thera Cane är idealisk som egenmassageapparat för att lindra smärta från hårda triggerpunkter och för att behandla muskelspänningar i axlarna.

Specifikationer Thera Cane

Mer information
SKU C14687
Varumärke FS
Produkttyp Triggerverktyg
Skriv din egen recension
Du recenserar:Thera Cane
Ditt betyg

Thera Cane

Hur Thera Cane fungerar:

Innan du använder TheraCane massageapparaten bör du sträcka dina muskler för att göra det lättare att hitta ömma områden. När du använder massageapparaten ska du försöka sträcka musklerna du trycker på. Detta hjälper dig att definiera det specifika ömma området i muskeln. Att ligga i ett varmt bad innan du använder massageapparaten möjliggör djupare tryck utan kvarvarande ömhet.

I början är det viktigt att inte gå överstyr med behandlingen, utan börja med korta användningsperioder. Ett par minuters arbete på en eller två problempunkter är tillräckligt. Folk tycker om att använda S-Trigger massageapparaten så mycket att de brukar överdriva det i början. Om du gör det kan du tillfälligt skada musklerna mer än de redan var skadade. Om detta inträffar kommer obehaget att försvinna efter en god natts sömn och garanterat inom 12-36 timmar. Följande dag kommer det att kännas bättre och mer lugnande att arbeta på samma område med ett lättare tryck. Om du använder ett ispaket eller tar ett varmt bad så känner du dig bättre.

Under behandlingen placerar du händerna som visas på bild nr 1, med bollen ovanpå din axel. Tryck sedan händerna rakt ner samtidigt som du trycker utåt med höger hand 1 till 2 cm. Din vänstra arm ska hållas nära din sida och förbli rörlig. När tillräckligt med tryck har uppnåtts flyttar du din vänstra arm fram och tillbaka så att applikatorbollen, tillsammans med din hud, glider över muskeln. Detta tryck bör hållas inom ett område ungefär lika stort som ett mynt. Ju mer koncentrerat trycket, desto effektivare blir responsen.

Bild #2 visar en annan massageposition. Genom att vila underarmen på det övre handtaget kan musklerna på vänster arm koppla av och uppnå samma tryck. Korrekt tryck minskar överdriven hand- och armrörelse. Tekniken att använda tryck är enkel att lära sig med lite träning.

Picture 1Picture 2

Användningen av denna massageapparat från Thera Cane hjälper till att maximera flödet av syresatt blod till musklerna. Detta tryck hjälper till att återställa muskelfunktionen genom att bryta upp vidhäftningar i muskelfibrer och senor. Den ökade cirkulationen gör att musklerna fungerar mer effektivt. Användning av detta verktyg ger lättnad från ömhet, muskelspänning, smärta och stelhet. Den kan användas på rygg, nacke, axlar, ben, höfter, armar, skinkor, var som helst och överallt.

Specifikationer för Thera Cane:

  • Konformat massageapparat för att frigöra smärta och för att behandla triggerpunkter
  • Två strategiskt placerade projektioner och 6 behandlingsbollar
  • Design som erbjuder en komplett egenmassage utan att hjälp behövs, även för rygg och axlar
  • Kan användas på alla deler av kroppen
  • Kompakt i storlek och lämplig för resor
  • Mått: 61 x 38 cm
  • Diameter: 2,5 cm
  • Vikt: 0,450 kg
  • Levereras med en träningstabell (språk – engelska)

 

Thera Cane 6 610,55 kr